Norisi avienos, bet neturite laiko, kad ką nors pagamintumėte maistą? Šis patiekalas yra paruošiamas žaibiškai. Pasirašytas vienas-du trys.
Paruošimo laikas: mažiau nei 20 minučių. Lengva.
Ingredientai 2 porcijoms:
- 400 g avienos be kaulų (ploni griežinėliai)
- 2 valgomi šaukštai margarino kepimui
- 150 g porų
- 250 g šviežių pievagrybių
- 300 ml grietinėlės (20% riebumo)
- 4 šaukštai bruknių uogienės
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- ½ arbatinio šaukštelio stambiai maltų pipirų
Gaminimas:
- Pakepinti mėsą ant didelės ugnies 3-4 minutes gilioje keptuvėje.
- Pridėti grybų ir porų ir kepti dar kelias minutes.
- Pridėkite grietinėlės ir užvirinkite. Troškinkite ant mažos ugnies maždaug 10 minučių.
- Pridėkite bruknių uogienės, išmaišykite ir pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
Patiekite su bulvių koše. Skanaus.
www.matprat.no