Receptas iš Norvegijos: Troškinta aviena su grybais (Lammeskavpanne)

Receptas iš Norvegijos: Troškinta aviena su grybais (Lammeskavpanne)

Norisi avienos, bet neturite laiko, kad ką nors pagamintumėte maistą? Šis patiekalas yra paruošiamas žaibiškai. Pasirašytas vienas-du trys.

Paruošimo laikas: mažiau nei 20 minučių. Lengva.

Ingredientai 2 porcijoms:

  • 400 g avienos be kaulų (ploni griežinėliai)
  • 2 valgomi šaukštai margarino kepimui
  • 150 g porų
  • 250 g šviežių pievagrybių
  • 300 ml grietinėlės (20% riebumo)
  • 4 šaukštai bruknių uogienės
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • ½ arbatinio šaukštelio stambiai maltų pipirų

Gaminimas:

  1. Pakepinti mėsą ant didelės ugnies 3-4 minutes gilioje keptuvėje.
  2. Pridėti grybų ir porų ir kepti dar kelias minutes.
  3. Pridėkite grietinėlės ir užvirinkite. Troškinkite ant mažos ugnies maždaug 10 minučių.
  4. Pridėkite bruknių uogienės, išmaišykite ir pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.

Patiekite su bulvių koše. Skanaus.

www.matprat.no

Parašykite savo komentarą:

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Gauk naujienas ir darbo pasiūlymus el. paštu!

Gauk naujienas ir darbo pasiūlymus el. paštu!

Kviečiame užsiregistruoti ir nepraleisti svetainėje publikuojamų svarbių naujienų ir darbo skelbimų.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This